28. jan. 2008

Liza Minelli

...Po smrti je bil kremiran in je zahteval, da se ne razve, kje je raztresen njegov pepel. Freddie je bil biseksualec. Bil je tudi veliki oboževalec Lize Minelli in Michaela Jacksona, s katerim je posnel duet »State of Shock«, ki ni bil nikoli izdan kot singl, temveč je Mick Jagger pozneje v studiu posnel vokale, identične Freddiejevim, pesem pa je postala hit. Z Davidom Bowiejem je posnel pesem »Under Pressure«. Po smrti je svojo hišo v vrednosti 12 milijonov funtov v bogati četrti Kensigton zapustil svoji bivši zaročenki Mary Austin."




61-letna Liza Minnelli je imela koncert na Švedskem, a se je menda že pred nastopom počutila omotično. Med nastopom ji je nato postalo slabo, da je morala prekiniti nastop in se vrniti v ZDA, kamor je odšla na zdravniški pregled.
Promotor Michael Silfverskiold pa je tudi povedal, da je Liza dobesedno padla z odra, a jo je ujel eden od njene ekipe, tako da ni utrpela večjih poškodb.
Lizo je nato takoj pregledal zdravnik v njenem hotelu, ki ji je svetoval, naj se vrne v New York, kjer bodo opravili nadaljne preiskave.
Minnellijeva, hčerka igralke Judy Garland, je bila pevka in igralka že od malih nog, veliki preboj pa je doživela leta 1972 s filmskim muzikalom Kabaret. Za glavno vlogo v tem filmu je prejela tudi oskarja.

http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3112838

Ni komentarjev:

Vesel sem, da si tukaj...